Пет NBA екипа се интересује за Василија Мицића

ПЛЕЈМЕЈКЕР МЕГА ВИЗУРЕ ПУН УТИСАКА ПО ПОВРАТКУ ИЗ ТРЕВИЗА И РАЗГОВОРА
СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КЛУБОВА НАЈЈАЧЕ КОШАРКАШКЕ ЛИГЕ НА СВЕТУ

         Василије Мицић

         Василије Мицић налази се близу одласка „преко баре“, а додатан корак на путу ка Америци направио је у Тревизу, где је учествовао у Адидасовом кампу и оставио одличан утисак на скауте NBA тимова.

         „Било је пар интересантних разговора са пет NBA екипа. Јута, Орландо, Атланта, Оклахома и Сан Антонио су се посебно интересовали за мене. Видећемо шта ће да се догоди“, рекао је Мицић за „Спорт“.

         Током боравка у Италији, Мицић је сарађивао са тренером Лионелом Холинсом, за којег истиче да му је помогао да буде бољи играч.

         „Много сам научио од тренера Холинса, који у каријери има шампионски прстен освојен у дресу Портланда. Свидео ми се његов начин рада, а савети и приступ играчима су јединствени. Сугерисао ми је како да реагујем на неке детаље на које нисам претерано обраћао пажњу. Дефинитивно сам бољи играч“.

         „Први пут сам учествовао у кампу и носим само позитивне устиске. Не може човек да остане равнодушан када види велики број истакнутих скаута и менаџера на једном месту, где је организација на највишем нивоу“, додао је бек Мега Визуре.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари