„Орлови“ у проблему: И Дангубић повређен

ТАЛЕНТОВАНИ БЕК ЗАБРИНУО СЕЛЕКТОРА ЂОРЂЕВИЋА ЈЕР МУ ЈЕ ОТЕКЛО КОЛЕНО, ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ НЕКИХ НАКНАДНИХ ПОЗИВА

Немања Дангубић и Александар Ђорђевић

         Александар Ђорђевић практично је у једном дану сазнао две лоше вести.

         Најпре да је Огњен Кузмић, и пре доласка на припреме тима на Копаоник отпао са списка путника за Мундобаскет у Шпанији због повреде (стрес фрактуру фибуле), а затим и да су мале шансе да и Немања Дангубић конкурише за место у тиму.

          „Дангубић има проблем са коленом. Само је први дан тренирао и колено је почело да му отиче. Све услед напора и лета које је провео тако како је провео. Штета. И за њега и за мене. Волео бих да сам га видео на терену. Међутим, он је момак који зна и осећа шта значи овај дрес. Његова будућност се зна где је и шта је. Ово су степенице које, и те како, малим корацима мора да прође да би дошао до њиховог краја“, изјавио је за „Спортски журнал“ Ђорђевић.

         Селектор није превелики оптимиста по питању његовог наступа.

          „Мислим да неће моћи да издржи комплетне припреме. Искрено. Али, не губим наду. Добро је па смо на спољним позицијама добро попуњени. Многи играчи треба да се изборе за своју позицију да покажу шта знају“.

         Ђорђевић је због новонастале ситуације поменуо и да постоји могућност неких накнадних позива.

          „Видећемо. Анализирамо, од среде увече смо почели да размишљамо о томе. Јер и Крстић је још увек у посебном програму. Док не уђе у неки ритам. Мислим да ће он у следећих седам до десет дана бити у пуном тренажном процесу, ако не и раније. Радуљица полако улази у физичку форму која му је потребна да игра нашу кошарку. Мора да буде још атлетски спремнији, и он то сам зна“, истакао је селектор Србије.

          Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари