Опорављени Теодосић утишао Минеаполис

СА 26 ПОЕНА, 9 АСИСТЕНЦИЈА И СА ЈЕДНОМ ИЗГУБЉЕНОМ ЛОПТОМ,

ПРЕДВОДИО СВОЈ ТИМ ДО ПОБЕДЕ У САД - 108:106

Милош Теодосић

        ЦСКА је на америчкој турнеји одиграо фантастичну премијеру. У тиму Етореа Месине, у дуелу са Минесотом, на путу до победе од 106:108, после два продужетка, нарочито добар био је српски трио Крстић - Теодосић - Мицов.

        Повратник на терен Милош Теодосић предводио је „армејице” врло успешно пуних 29 минута, иако га је тренер у игру увео са клупе. Плејемејкер ЦСКА је са 26 поена, пет скокова и девет асистенција, са свега једном изгубљеном лоптом, свеж, одморан и пун енергије показао да се опоравио од повреде листа и да на њега може да се рачуна.

        Српски центар Ненад Крстић, једини са НБА искуством, одлично се носио са стаменим ривалима, а учинак му је био одличан: 13 поена и 7 скокова за 29 минута.

        Владимир Мицов је једини од тројице Срба који је био у стартној постави. Због одсуства Сонија Вимса на терену је провео 38 минута, а меч завршио са 10 поена, 5 скокова и 4 асистенције.

        Минесота се, код куће, није прославила. Расположени су били Дерик Вилијамс са 21 поеном и 9 скокова, Прајс са 14 и мартин са 16 поена... али нису успевали да искористе шансе које су имали и преломе резултат у своју корист. Никола Пековић је био у сенци осталих - за 26 минута уписао је 8 поена и 7 скокова.

        Следећи дуел који ће ЦСКА играти у Америци јесте против Сан Антониа, у четвртак

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари