Опорављени Јокић се вратио - дабл-даблом

СРПСКИ КОШАРКАШ ЈЕ ПРОПУСТИО ПРЕТХОДНИХ СЕДАМ NBA УТАКМИЦА ЗБОГ ПОВРЕДЕ ЛЕВОГ ЗГЛОБА

        Српски кошаркаш Никола Јокић вратио се на терен прошле ноћи након што се опоравио од повреде и пружио је добру партију у победи Денвера над Њу Орлеансом са 117:111 после продужетка.

        Јокић је пропустио претходних седам NBA утакмица због повреде левог зглоба, а ноћас је уписао „дабл-дабл“ учинак - 13 поена, 11 скокова, уз четири асистенције за 22 минута проведена на терену.

        Најефикаснији у победничком тиму био је Гари Харис са 21 поеном, док је Вил Бартон убацио 19 од чега 11 у продужетку.

        Демаркус Казинс је био најбољи у редовима Њу Орлеанса са 29 поена, Ентони Дејвис је постигао поен мање, док је Џру Холидеј меч завршио са 25 постигнутих поена.

        Кошаркаши Оклахоме победили су у гостима Филаделфију са 119:117 после чак три одиграна продужетка.

        Расел Вестбрук је предводио Оклахому до победе са новим „трипл-дабл“ учинком - 27 поена, 17 скокова и 15 асистенција, док су Пол Џорџ и Кармело Ентони постигли 24 поена. У редовима Филаделфије најбољи је био Џоел Ембид са 34 поена.

        Кошаркаши Вашингтона победили су Лос Анђелес Клиперсе са 100:91.

        Најефикаснији у победничком тиму био је Мајк Скот са 22 поена, док се на другој страни истакао Лу Вилијамс са 23. У редовима Клиперса на овом мечу није било српског репрезентативца Милоша Теодосића.

        Детроит је са 104:98 био бољи од Индијане, а српски центар Бобан Марјановић је поново био на клупи.

        Андре Драмонд је предводио Детроит до победе са 23 поена и 13 скокова, док је Виктор Оладипо био најбољи код Пејсерса са 26 поена.

        Кошаркаши Јуте уписали су прву победу у Бостону још од 2008. године, пошто су прошле ноћи славили против Селтикса са 107:95, Торонто је победио Бруклин са 120:87 уз 11. „трипл-дабл“ Кајла Лаурија у каријери, док је Хјустон продужио победничку серију на 12 утакмица након тријумфа над Сан Антонијом са 124:109.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари