Обрадовића погодиле и увреде Богдановићу

КРИВО МИ ЈЕ САМО ШТО НЕКО НИЈЕ РЕАГОВАО, КАО ШТО БИХ ЈА УРАДИО ДА ЈЕ БИЛА ОБРНУТА СИТУАЦИЈА

Жељко Обрадовић

  • Све што сам рекао у вези са навијачима и скандирањем са трибина, стојим иза тога да то није нормално

        Група навијача Црвене звезде увредила је тренера Фенербахчеа Жељка Обрадовића погрдним скандирањем, а онда је он одговором на постављено питање новинара повредио осећања масе Делија рекавши да је навијање било организовано и да је већи Србин од свих оних који су му викали да је Турчин.

        Два дана се страсти нису смиривале. После незадовољства оних који су се осетили прозваним из публике и испред ТВ и извињења тренера Дејана Радоњића, односно оглашавања председника Црвене звезде Небојше Човића изјаву за „Блиц“ дао је и Жељко Обрадовић који прихвата извињење, али и даље стоји иза става да је „навијање било неприхватљиво“.

        - Све што сам рекао у вези са навијачима и скандирањем са трибина, стојим иза тога да то није нормално. Посебно ме погодило прозивање упућено репрезентативцу Србије Богдану Богдановићу. Заиста је неко морао да реагује из Звезде - рекао је Жељко Обрадовић за „Блиц“.

        Обрадовић је потврдио да му се после утакмице драги колега Дејан Радоњић извинио ако нешто није било у реду.

        - У свлачионицу је дошао мој велики пријатељ Дејан Радоњић, који ми се извинио и немам шта да му замерим. Што се њега тиче, приоритет му је био вођење утакмице, и све је у реду. Неша Илић и Небојша Човић су ме звали и извинили се. С њима имам изузетно добар однос и они нису имали никакве везе са погрдним скандирањем. Криво ми је само што неко није реаговао, као што бих ја урадио да је била обрнута ситуација - каже српски тренер.

        Он се осврнуо и на тврдње да су увреде биле упућене Богдану Богдановићу, а не њему.

        - Аргументи појединаца су „нису вређали Жељка него Богдана“, а то је једнако страшно. Ако се он вређа, нећу да ћутим и остављам то по страни. Ово је најмање што сам могао да урадим у своју одбрану и одбрану играча, па нека тумачи ко како хоће, закључио је Обрадовић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари