Недовић у Београду на додатним прегледима

ПРВОБИТНИ ПРЕГЛЕД УСТАНОВИО ДА СЕ РАДИ О ДИСТОРЗИЈИ ДРУГОГ СТЕПЕНА, ПИШЕ „СПОРТСКИ ЖУРНАЛ“

Немања Недовић и Милош Теодосић

  • Бек „Орлова“ у Београду ће обавити додатне прегледе повређеног рамена. Да ли ће бити спреман за Еуробаскет? Ђорђевић није велики оптимиста.

        Док остатак репрезентације тренира, Немања Недовић од среде у Београду пролази детаљне прегледе.

        Дугогодишњи члан „Орлова“ вратио се у главни град са Копаоника да би извршио додатне прегледе повређеног рамена, после којих ће бити јаснији одговор на питање да ли ће моћи да наступи на Еуробаскету у Турској (31. август - 17. септембар).

        „Првобитни преглед установио је да се ради о дисторзији другог степена и тада је процена била да ће се сјајни бек вратити у тренинг за седам до десет дана. Нажалост, повреда се испоставила доста тежом“, пише „Спортски журнал“ у петак.

        Селектор Александар Ђорђевић није у Краљеву говорио превише оптимистично о Недовићевом статусу, као и о повреди Марка Симоновића, који је са екипом, али се чини извесним да неће моћи да наступи у Турској.

        „Видели сте имамо неке мање повреде које смо врло близу да решимо, а са других пар нисам велики оптимиста, с обзиром на то да је здравље увек на првом месту. Отприлике знамо ситуацију, али чекамо шта ће са Недовићем да се деси, још десетак дана, анализе и преглед, да бисмо установили. Повреда није једноставна и то је негативна ствар код обојице“, рекао је Ђорђевић. 

        Без Симоновића и Недовића, Ђорђевић на Копаонику располаже са 15 играча.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари