Масовна туча на утакмици ФМП-Војводина

НОВОСАЂАНИ МОРАЛИ ДА ЗАВРШЕ МЕЧ СА ЧЕТВОРИЦОМ ИГРАЧА НА ТЕРЕНУ, АЛИ УСПЕЛИ ДА ОСТВАРЕ ПОБЕДУ 79:72

        Дуел ФМП Железника и Војводине у четвртом колу Суперлиге протекао је у сенци масовне туче на паркету у завршници меча.

        Тучу је после коша Војводине запоечо Данило Остојић ударивши Александра Бурсаћа, туча се од тог тренутка распламсала, али се ситуација на крају некако смирила.

        Тренер кошаркаша Војводине Душан Алимпијевић рекао је да је инцидент у мечу са ФМП-ом могао много да кошта његову екипу.

        „Кошкање Остојића и Бурсаћа које је прерасло у инцидент мислим да није ништа што се у оквиру жара борбе раније дешавало и дешаваће се на теренима. Наравно, потребно је повести рачуна да се то избегне, али моја замерка играчима, коју не могу да схватим је то што су ушли са клупе на терен 55 секунди пре краја код четири поена предности за нас. Практично добијену утакмицу неодговорним понашањем ставили под упитник и бранили се са четири играча у незавидној позицији. Ђоковић је два пута промашио за три поена и на крају смо, ипак, заслужили победу у којој је све било најбоље осим не достојанственог понашања“, рекао је Алимпијевић .

        Након што се ситуација смирила, Новосађани су морали да заврше меч са четворицом играча на терену, али су успели да остваре победу 79:72.

        Играчи оба тима били су нервозни током целе утакмице, а то је кулминирало у финишу, на 40 секунди до краја - Остојић и Давидовац искључени су код домаћих, а код гостију је удаљена цела клупа јер су сви утрчали у терен по избијању сукоба.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари