Лука Митровић: Прво Олимпија, па онда Реал

БИТНО ЈЕ ДА МИ ИГРАМО ДОБРО И ИЗ ТЕ НАШЕ ТИМСКЕ ИГРЕ ЋЕ ДОЋИ

И ДОБРА ИНДИВИДУАЛНА ИГРА

Лука Митровић

        Капитен Црвене звезде оценио је да је његов тим одиграо „пре свега добро у одбрани“ у победи над Стразбуром у првом колу кошаркашке Евролиге.

        „Добра утакмица, пре свега у одбрани. Изузев прве четвртине, то је заиста добро изгледало. То се видело и по њима, јер су они екипа која много лоше реагује на тврду и агресивну одбрану. Ми смо то знали и видело се у првој четвртини – чим их пустите мало, они ту играју, покажу шта знају, свој таленат...и онда је тешко играти са њима“, рекао је Митровић после меча.

        Звезда је победила Стразбур са 81:59, иако је изгубила прву четвртину.

        „Чим смо их мало притисли, одмах су имали слабија решења у нападу. Ми смо то искористили са много лаких поена, што нам је добро дошло и дигло значајно самопоуздање и на крају смо славили са високом разликом, што је такође битно“, додао је капитен Звезде.

        Капитен Звезде завршио је утакмицу са 13 поена и шест скокова.

        „Битно је да ми играмо добро и из те наше тимске игре ће доћи и добра индивидуална игра. Наравно, увек може боље и увек има простора за напредак, али лакше је исправљати те ствари када екипа игра добро“, истакао је Лука.

        Звезда у следећем колу гостује европском прваку Реал Мадриду.

        „Идемо у госте прваку Европе, али пре тога имамо Олимпију, која је за нас битнији меч. Немамо права на кикс, нарочито код куће. Тек кад одрадимо Олимпију, окрећемо се Реалу“, закључио је Митровић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари