Легенде СССР и СФРЈ кошарке играју у Пиониру

У ОКВИРУ ОЛ СТАР ВИКЕНДА РЕВИЈАЛНА УТАКМИЦА НЕКАДАШЊИХ ЗВЕЗДА: РАЂА, ТОМАШЕВИЋ, ТАБАК, НАГЛИЋ, ТИХОНЕНКО, ДРЈУГИН...

Арамис Наглић

         Биће узбудљиво и емотивно, у то нема сумње! У суботу ће се у дворани „Пионир” окупити тим ветерана некадашње Југославије, који ће се супроставити екипи ветерана некадашњег СССР-а у егзибиционом мечу (18.00) у оквиру Ол стар викенда регионалне Универзитетске лиге у кошарци.

         Спектаклу ће претходити Ол стар меч студената екс Југославије са вршњацима из Европе (15.00).

         - Први меч ће бити дуел студената регионалне екс Ју лиге против студената из СССР-а, Велике Британије, Кине, а предвиђено је и такмичење у шутирању тројки и закуцавањима - прича Синиша Јаснић, председник Универзитетског спортског савеза Србије.

         Када на ред дођу легенде, на терен ће истрчати Дино Рађа, Дејан Томашевић, Миленко Топић, Арамис Наглић, Жан Табак, као и Предраг Даниловић, који ће подбацити лопту на почетку. Тренери овог тима ће бити легендарни Ранко Жеравица и Мирко Новосел, а супроставиће се тиму „зборнаје“ коју ће предводити Тихоненко, Тараканов, Дерјугин… Као специјални гости у „Пиониру”бићеи Душан Ивковић и Бора Станковић.

         На паркету нећемо видети селектора Србије Александра Ђорђевића, који ће 3. фебруара присуствовати жребу за Светско првенство у Барселони, па не може да игра на овом мечу, док је Владе Дивац у Аустралији.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари