Лазић: У Ниш по победу!

УБЕЂЕН ДА ЋЕ ЕКИПА У НИШУ ОПРАВДАТИ УЛОГУ ФАВОРИТА

       Црвена звезда Телеком и Константин играће у недељу од 20.00 у Нишу. У претходном дуелу ове сезоне црвено-бели су славили убедљиву победу - 96:71, а бек екипе из Београда, Бранко Лазић, очекује да тако буде и у 10. колу Суперлиге.

       „Све екипе увек имају велики мотив да играју против нас. Немају шта да изгубе, али могу много тога да добију па играју растерећено. Међутим, наш одговор би требало да буде веома агресивна игра у одбрани и јак ритам чиме бисмо морали да сломимо њихов отпор. У Ниш идемо по победу, само тако можемо да валоризујемо тријумф у дербију. Сигуран сам да је квалитет на нашој страни и да ћемо то доказати у Чаиру“, истакао је Лазић за клупски сајт.

       Звезда је у прошлом колу славила као гост против Партизана, што је екипи Дејана Радоњића вратило пољуљано самопоуздање због пада форме.

       „Тријумф у прошлом колу нам је био много важан са више аспеката. Пре свега, мислим да смо том победом у значајној мери вратили самопоуздање и доказали да вредимо. Заслужено смо савладали Партизан, водили смо током свих 40 минута и апсолутно контролисали дешавања на паркету и та утакмица нам је најбољи показатељ како треба да играмо и у наставку Суперлиге“, сматра Лазић.

       Црвено-бели ће у недељу поново бити без повређеног Александра Цветковића (скочни зглоб), али се очекује повратак Бориса Савовића на паркет.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари