Кошаркашка репрезентација у Крањској Гори

ЕКИПА ПОЈАЧАЛА РИТАМ НА БАЗИЧНИМ ПРИПРЕМАМА У КРАЊСКОЈ ГОРИ, УСКОРО КОМПЛЕТИРАЊЕ ТИМА

Владимир Лучић

        Репрезентација Србије броји четврти дан на припремама у Крањској Гори.

        Изабраници селектора Душана Ивковића после уводног и нешто лакшег рада прве недеље у Београду, знатно су појачали ритам тренинга како би се што боље припремили за предстојеће контролне утакмице.

        Владимир Лучић истиче да се напорно ради у Словенији, као и да екипа има одличне услове за тренинг.

        „И пре доласка у Крањску Гору знали смо да ће ово бити најтежи део припрема за Европско првенство. Тренинзи су знатно тежи и напорнији него прве недеље у Београду. Пре подне трчимо на оближњем фудбалском терену, док смо послеподне у дворани која је на пет минута хода од хотела Компас у коме смо смештени“, рапортирао је Лучић.

        Он је рекао да се већ осећају последице јачих тренинга.

        „Стигле су и прве упале мишића, али нема одустајања. Услови у Крањској Гори су иначе заиста одлични, имамо све што нам је потребно за квалитетан рад, опоравак и одмор“, додао је бивши капитен Партизана, одскоро нови играч Валенсије.

        Репрезентацији ће се у току дана прикључити Ђорђе Гагић и Никола Калинић, који су са селекцијом Србије пре два дана освојили бронзану медаљу на Универзијади у Казању.

        „Њих двојица требало би да се појаве већ на послеподневном тренингу. Нема нас довољно, тако да је сваки играч преко потребан како би имали што бољи и квалитетнији тренинг. Крајем недеље у рад би по специјалном режиму требао да се укљући и Немања Недовић, тако да ће нас бити још више на терену“, додао је Лучић.

        Након Гагића и Калинића у Словенију ће у понедељак допутовати и Немања Крстић, капитен младе селекције Србије, која наступа на Европском првенству у Естонији.

        Репрезентација Србије у Крањској Гори остаће до 28. јула, када ће се преселити у Рогашку Слатину. Од 2. до 4. августа наступаће на турниру у Цељу, са селекцијама Турске, Словеније и Летоније, а затим ће се „орлови“ вратити у Београд.

        Европско првенство у Словенији почиње 4. септембра.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари