Клиперси без пораза од кад се Тео опоравио!

КАДА ВИДИТЕ КАКО ИГРА ИМАТЕ ОСЕЋАЈ ДА ЈЕ ИГРАО МНОГО ВАЖНИХ УТАКМИЦА, ИСТАКАО ЈЕ РИВЕРС

 

        Капитен „Орлова“ се после два месеца вратио на паркет и одмах донео победу својој екипи против Торонта, да би и у победи над Орландом у протеклој ноћи одиграо одлично.

        Клиперси су савладали „Меџик“ резултатом 106:95, а Теодосић је био у првој петорци и за 25 минута на паркету постигао осам поена, уз по шест скокова и асистенција и по једну украдену лопту и блокаду.

        Екипа Дика Риверса у последње четири утакмице уписала је три победе и тренутно су десети на Западу са скором од 11 победа и 14 пораза.

        Србин у NBA лиги има 100% учинак - четири меча, четири победе, а после тријумфа над Орландом тренер Риверс је открио шта српског плејмејкера издваја у његовој игри.

        „Не познајем Милоша још увек добро на терену. Знам каква је особа и знам га са снимака. Тренирао сам га на седам мечева. Међутим, нешто у његовој игри га издваја. Како се ближи крај неке утакмице, он постаје агресивнији, а то ми се веома допада. Ипак је он био актер много великих мечева. Тачно је да има 30 година и да је почетник у NBA, али је играо на Светском првенству, на Олимпијским играма, у Евролиги. Када видите како игра имате осећај да је играо много важних утакмица“, истакао је Риверс.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари