КК Партизан: Прво дерби - па ревијални меч

МАНИФЕСТАЦИЈА ЋЕ ДЕФИНИТИВНО БИТИ ОДРЖАНА 11. МАРТА,

ПО ЖЕЉИ НАВИЈАЧА КОЈИ СУ ХТЕЛИ ДА ПОДРЖЕ ОМИЉЕНИ КЛУБ

        Тек када се у недељу, око 21 час, огласи сирена за крај утакмице између Партизана НИС и Црвене звезде, у Хумској ће моћи барем на кратко да усмере мисли на промоцију ревијалног меча за помоћ најтрофејнијем кошаркашком клубу.

        У каквом задовољству, зависиће од исхода дербија, али манифестација ће дефинитивно бити одржана 11. марта, по жељи навијача који су хтели да подрже омиљени им колектив на још један начин.

        Ипак, пре него што утакмица између бивших и садашњих асова Партизана буде и званично представљена наредне седмице, за све у црно-белом табору постоји много важнији дуел.

        У недељу, у 19 часова, у црно-белом Пиониру (Парни ваљак је домаћин) српски шампион игра за висок пласман на крају лигашког дела регионалног такмичења.

        Велико је интересовање за меч љутих ривала, посебно кад је у питању црно-бела страна која је навикла да попуњава трибине Пионира и против далеко мање атрактивних ривала од Црвене звезде.

        Подсетимо, Партизан игра утакмицу од које ће му доста зависити пласман на крају лигашког дела регионалног такмичења.

        Победа над црвено-белима донела би, као основно, готово сигуран пласман у плеј-оф. Као друго, омогућила би реалан наставак трке за другим местом, док би трећу позицију учинила још ближом.

        Као треће, била би то прва победа у сезони над највећим ривалом. Ако се иначе каже да дерби није обична утакмица, онда за Партизан ово није ни обичан дерби.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари