КК Партизан коначно пред својим навијачима

ЏИКИЋ ЗОВЕ НА ДРУЖЕЊЕ, АЛИ И УПОЗОРАВА СВОЈЕ ИГРАЧЕ

ДА НЕ ПОТЦЕЊУЈУ КОНСТАНТИН

Партизан-Цедевита у „Пионир“

        Кошаркаши Партизана ће, веровали или не, први пут после 6. фебруара, бити у прилици да осете добро познати хук са трибина хале „Александар Николић“ („Пионир“).

        Прошла су, дакле, три месеца, откако је Партизан играо у тој дворани као домаћин (против Цедевите у АБА лиги је био домаћин у Хали спортова, а против чачанског Борца, због казне, навијача није било).

        После две стартне победе у домаћем првенству (Борац, па Мега Лекс у гостима), Партизан је апсолутни фаворит у мечу против нишког Константина (субота, од 19.30 часова).

        Тренер црно-белих Александар Џикић позива навијаче да дођу у што већем броју, а свом тиму препоручује да буде сконцентрисан.

        „Константин је у прошлом колу, победом над Борцем, показао да има квалитет и да му је место међу 8 најбољих у Србији. Играће без притиска, немају шта да изгубе и не смемо никако да их потценимо. Ми ћемо после дуго времена играти пред нашим навијачима, позивам их да дођу у што вежем броју и подрже свој клуб. Унапред им хвала“, рекао је Џикић, преноси клупски сајт.

        У сличном тону говори и плејмејкер Џамар Вилсон, који каже да се цео тим ужелео навијача:

        „Иза нас су две победе на старту сезоне и желимо да наставимо у истом ритму. Да би то остварили, морамо да још једном дамо све од себе. Биће то прилика да после паузе поново имамо подршку наших навијача које смо се сви ужелели“.

        Као и током сезоне у АБА. лиги, улазнице за трибине коштају 300 динара док је за партер потребно издвојите 500. Благајне се отварају 2 и по сата пре почетка меча, док ће се улазнице за трибине продавати и у званичној продавници КК Партизан НИС током читавог дана у суботу.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари