Ивковић: Не осећам се пониженим или повређеним

ОВАКАВ ПОРАЗ БИ ТРЕБАЛО ДА НАМ ОТВОРИ ОЧИ, МОЈИ ИГРАЧИ СУ БИЛИ ВЕОМА СЕБИЧНИ, ШТО ОВАКАВ ПРОТИВНИК НЕ ПРАШТА - КАЖЕ СЕЛЕКТОР

Душан Ивковић

        Колико је било тешко играти на терену и гледати као навијач Србије меч против Шпаније, толико је било тешко причати после убедљиво изгубљеног четвртфинала већ у првиј четвртини. Селектор Србије се осврнуо на сраман дуел и поновио по ко зна који пут да је његовом тиму ради остварења циља потребна једна победа до краја шампионата

        - Шпански тим је био много, много бољи. Имали су бољи однос према игри и заслужено су победили. Ја као тренер се не осећам пониженим или повређеним, али овакав пораз би требало да нам отвори очи. Ако говоримо о лошој припреми ја преузимам одговорност.

        Селектор је рекао да је утакмицу припремао тако да не размишља о наредном дуелу и напоменуо да у случају пораза његови играчи нису ни знали да играју дан касније већ у 14.30 часова.

        - Ово је први елиминациони меч мог тима. Ово је наша прва меч лопта у остварењу циља. Нисмо били спремни за дуел са оваквим противником. Поставили смо утакмицу на такав начин да најмање одговара Шпанцима. Међутим, лоше смо контролисали утакмицу, организовали нападе, моји играчи су били веома себични, што овакав противник не прашта. Дуел је изгубљен у првом полувремену. Све смо тада покушали да тргнемо екипу. Кад то није успело у другом сам одмарао неке играче за наредни меч и извињавам се навијачима јер знам којим су се мукама организовали да дођу да нас бодре. У четвртак нас чека нови меч, друга меч лопта за пласман на Светско првенство - рекао је Душан Ивковић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари