Џикић поносан на играче: Били смо близу…

ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ИЗРАЗИО СПРЕМНОСТ ДА ОСТАНЕ, УЗ ОГРАДУ ДА ЈЕ КОНАЧНА ОДЛУКА НА УПРАВИ КЛУБА

Александар Џикић

        Александар Џикић изјавио је да Партизанова сезона 2015/16 не може да се оцени неуспешном и да је поносан на екипу после пораза од Црвене звезде у финалној серији Суперлиге (1:3).

        „Врло сам поносан на моје играче, како су се понашали са свим врлинама и манама и колико су желели да покажу шта значи играње у клубу са великом традицијом. Без обзира на тренутну ситуацију, која са њима нема никакве везе, били смо близу вечерас, али смо направили неке неочекиване грешке. Не правим алиби, али много је тешко да се игра у овом ритму“, рекао је Џикић на конференцији за новинаре.

        Он је додао да се на игри црно-белих осетила двомесечна пауза пред почетак домаћег такмичења.

        „Није нормално да се утакмице плеј-офа играју на свака два дана, због људи који воле кошарку. Тешко је бити квалитетан и концентрисан. Надам се да ће следеће године бити боље, да ће се план сезоне и распоред такмичења знати што пре“.

        Џикић је навео да је ове сезоне било добрих и лоших ствари. Према његовим речима, сезона није неуспешна, иако тим није успео да се пласира у прва четири у АБА лиги.

        „Реални људи тешко да могу да буду незадовољни. Ови други наравно да ће нам наћи 101 ману - и мени и играчима“.

        По питању састава за наредну сезону, Џикић је навео да Кевин Џонс сигурно одлази из клуба, а за себе да је спреман да настави започети посао, али да је одлука на управи клуба.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари