Драган Милосављевић у Обрадовићевој Алби

КАРИЈЕРУ ПОЧЕО У РУБИНУ ИЗ КРУШЕВЦА, НАСТАВИО У РАДНИЧКОМ КРАГУЈЕВАЦ, А 2010. ГОДИНЕ ПРЕШАО У ПАРТИЗАН

      Драган Милосављевић

        Драган Милосављевић и Партизан су се растали.

        Досадашњи капитен КК Партизан Драган Милоављевић каријеру наставља у Алби из Берлина. Потписао је довогодишњи уговор.

        Досадашњи капитен црно-белих, репрезентативац који је „гинуо“ на терену, заслужио је да наплати све године зноја и труда који је уложио у себе и Партизан.

       „Велика ми је част што сам дошао у Албу. Надам се да ћу помоћи тиму својим искуством. Добро сам упознат са играчком филозофијом Берлинаца и знам да је Алба јак колектив. Зато ми је и драго што сам део овог тима и што ћу сарађивати са српским тренером Сашом Обрадовићем“, изјавио је 26-годишњи Милосављевић.

        На сајту Албе представљена је биографија Драгана Милосављевића (рођеног 11. маја 1989. године у Крушевцу), уз истицање податка да је одиграо 50 утакмица у Евролиги са Партизаном, као и то да је са београдским клубом освојио три титуле првака Србије, две титуле првака региона...

        Спортски директор Албе Митхат Демирел није штедео комплименте на рачун Милосављевића:

       „Реч је о разноврсном играчу, са урођеним лидерским спосбностима. Игра кошарку са страшћу, даје све од себе, пожртвован је и верујем да ће бити важан играч у нашем тиму“.

        Милосављевић је каријеру почео у Рубину из Крушевца, да би потом дошао у крагујевачки Раднички, одакле је 2010. године прешао у Партизан са којим је низао успехе и трофеје.

        Навијачи Партизана пожелели су Милосављевићу много успеха у новом клубу, уз поруку да му никада неће заборавити колико је значио црно-белима.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари