Добре партије Бобија и Загорца, Тео одмарао

РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ ЦЕНТАР ИГРАО ЈЕ 12 МИНУТА И СТАТИСТИЧКИ ГЛЕДАНО БИО МАЛТЕНЕ БЕСПРЕКОРАН

 

        Крај NBA предсезоне!

        Бобан Марјановић и Раде Загорац пружили су добре партије за мало времена, у ноћи између петка и суботе по нашем времену.

        У последњим проверама пред почетак сезоне, заказан за 17. октобар (састаће се Кливленд - Бостон и Голден Стејт - Хјустон), Марјановић је са Детроит Пистонсима изгубио у Милвокију 107:103, док су Загорац и Мемфис Гризлис код куће „испрашили“ екипу Њу Орлеанса. Било је чак 142:101.

        Репрезентативни центар играо је 12 минута и статистички гледано био малтене беспрекоран. Забележио је 10 поена (шут из игре 4/5, слободна бацања 2/2), пет скокова, једну украдену лопту и једну блокаду.

        Боби ће у предстојећој сезони бити прва измена Андреу Драмонду и имаће много више простора да се искаже него у првој сезони у Детроиту.

        Загорац као „руки“ свакако неће имати повлашћен статус на старту сезоне, али му иде на руку чињеница да Мемфис има веома млад тим. Бивши капитен Меге допринео је победи над Пеликансима са осам поена (4/5 из игре), седам скокова, две асистенције и једном украденом лоптом, уз три изгубљене.

        Милош Теодосић и комплетна прва петорка Лос Анђелес Клиперса одмарала се током меча са Лејкерсима (104:111), док Богдан Богдановић није играо за Сакраменто Кингсе против Голден Стејт Вориорса због повреде скочног зглоба, задобијене дан раније.

        „Ратници“ су победили резултатом 117:106.

        Већина NBA тимова ће прву такмичарску утакмицу одиграти у среду 18. октобра.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари