Дабовић разочарана: Биле смо тако близу

ТУРСКА НИЈЕ БОЉА ОД НАС, ТО ЈЕ ТАКО ОЧИГЛЕДНО,

ЈЕДНОМ ИГРАМО ОВАКВУ УТАКМИЦУ, ВИШЕ НИКАД

Милица Дабовић

         Како је само била љута Милица Дабовић, после несрећног пораза кошаркашке репрезентације Србије од Турске у четвртфиналу Светског првенства:

         - Разочарана сам. Биле смо тако близу, имале десет разлике. Без везе, без везе, без везе... Када смо исхитрени, када не радимо оно што би требало, када правимо фаулове у последњим секундама напада... То су глупости које су неопростиве. Разочарана сам и у судије, али није се могло ни очекивати да ће нам неко помоћи.

         Дабовићева је наставила:

         - Турска није боља од нас, то је тако очигледно. Једном играмо овакву утакмицу, више никад. Зашто не бисмо играле за треће место, већ сада морамо за пето... Бориле смо се, ту не могу ништа да кажем, али сам разочарана јер није то оно што ми играмо. Требало је још један одсто више. Ова утакмица ме је декласирала.

         Како ће даље...

         - Не знам! Иде ми се кући. Знам да није исто бити пети или осми, увек ми је битно да добијем... То је најбитније. Требало је и ово да добијемо. Али, када имаш милион исхитрених шутева, до овога ћете довести. За ову екипу циљ је следеће Европско првенство због пласмана на Олимпијске игре 2016.

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари