Бора Станковић: Претње FIBA веома озбиљне

КОЈУ ГОД ОДЛУКУ ДА ИЗАБЕРЕ НАША СТРАНА, НЕЋЕ БИТИ ПОТПУНО ДОБРА, БИРАМО ИЗМЕЂУ ДВЕ МАЊЕ ЛОШЕ ОПЦИЈЕ

Бора Станковић

  • Дугогодишњи генерални секретар FIBA упозорава да озбиљно треба схватити претње Међународне кошаркашке федерације о избацивању репрезентација са великих такмичења

       Легендарни Борислав Станковић, дугогодишњи генерални секретар FIBA, са зебњом прати дешавања у европској кошарци и каже да ова организација са правом прети Србији!

       „FIBA нам прети с правом, јер ако сте ви добровољно члан неке организације и ако се сложите с неким одлукама, као што је рецимо случај с прозорима за утакмице репрезентација, што је утаначено у Истанбулу, а после то не поштујете, онда нешто није у реду“, изјавио је за Станковић.

       Станковић је својевремено изјавио да је ULEB сушта супротност ономе зашта се залагао радећи на унапређењу кошарке у свету, а данас сматра да ниједна одлука коју српска страна донесе у овом „рату“ неће бити добра.

       Он је додао да претње FIBA треба максимално озбиљно схватити.

       „Мислим да су њихове претње веома озбиљне, мада не бих волео да се испуне. Међутим, сви проблеми морају да се реше на миран начин. Нисам за овакву ратничку реторику. Међутим, коју год одлуку да изабере наша страна, неће бити потпуно добра. Односно, овде бирамо између две мање лоше опције. Нама су потребни коректни односи са обе стране“, додао је бивши генерални секретар FIBA.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари