Богдановић у идеалној петорци Евролиге!

СРПСКИ БЕК УВРШТЕН ЈЕ У „НАЈБОЉИХ 5“, ДОК ЈЕ МИЛОШ ТЕОДОСИЋ ЧЛАН „ДРУГЕ ПЕТОРКЕ“

Богдан Богдановић

        Велико признање за Богдана Богдановића!

        Двоструки узастопни добитник награде за најперспективнијег играча Евролиге („Rising Star“), проглашен је чланом идеалне петорке најјачег такмичења за сезону 2016/17.

        Бек Фенербахчеа, MVP априла, маестрално је играо у четвртфиналним мечевима против Панатинаикоса и био најзаслужнији за узастопне победе у Атини, којима је екипа Жељка Обрадовића направила одлучујуће кораке ка пласману на Фајнал-фор у Истанбулу (19-21. мај).

        Уз некадашњег играча Партизана, чланови идеалних пет су и Серхио Љуљ (Реал), Нандо Де Коло (ЦСКА), Јоргос Принтезис (Олимпијакос) и Екпе Јудо (Фенербахче).

        Занимљиво је да је Богдан недавно био упитан и да сам изабере идеалну петорку Евролиге, а ево које играче је он селектовао:

       „У стартних пет одабрао бих Екпеа Јудоа, Милоша Теодосића, Василиса Спанулиса или Јоргоса Принтезиса и Бреда Вонамејкера. Када је у питању MVP награда, волео бих да је добије Јудо, али мислим да је Серхио Љуљ у малој предности, јер је имао луду сезону“.

        Теодосић је ове сезоне члан друге петорке Евролиге, у којој су и Бред Вонамејкер (Дарушафака), Николо Мели (Бамберг), Брајант Данстон (Ефес) и Густаво Ајон (Реал).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари