Боби: Циљ - финале, без обзира на име ривала

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ НАШИ НАВИЈАЧИ ДОЋИ ДА НАС БОДРЕ У ПОКУШАЈУ

ДА ОДИГРАМО ШТО БОЉЕ И СРУШИМО БАРСЕЛОНУ

Бобан Боби  Марјановић

          И када изгледа да су у нокдауну, они се дижу и - побеђују. Још једном је, ове сезоне, Црвена звезда потврдила да је одлика великих тимова да побеђују и када не блистају, и то у Лакташима.

          И када је, у другом полувремену, деловало да Игокеа има недостижну предност и да тим са Малог Калемегдана нема снаге за преокрет, ситуација и резултат променили су се за само пар минута.

          - Знали смо да је Игокеа одличан тим, скуп добрих играча вођен искусним тренером Жељком Лукајићем - прича за „Спорт” центар црвено-белих Бобан Марјановић. - Били смо свесни и да против њих неће бити лако, иако меч, сам по себи, није имао неки резултатски значај. Ипак, ово је спорт и свако жели да победи...

          Пар речи и о самој утакмици...

          - Играчи Игокее су почели добро и снажно, дуго су контролисали резултат, али ми смо били најбољи када је било најпотребније, на нивоу баш када је требало. Славили смо у завршници, и то на наше искуство... И у овом мечу се видело да већ другу сезону стално играмо јаке мечеве, у Евролиги и АБА лиги, и на крају смо заслужено славили.

          Пред последње коло регионалног такмичења, једино је извесно да је Црвена звезда прва и у полуфиналу плеј-офа чека четвртопласираног, по свему судећи Цедевиту или Партизан.

          - Закувало се опасно, нема шта... - уз осмех ће Боби. - У последњој рунди свако може свакога да добије... Будућност доле, у Подгорици, константно игра сјајно, Цедевита иде у Мађарску где и Солнок жели победу... У сваком случају, у Подогорици се решава ко нам је ривал у полуфиналу, али, без обзира на име противника, наш циљ се зна - финале. Трудићемо се да се што боље спремимо...

          Ипак, први следећи велики изазов и спектакл заказан је већ за четвртак, када у оквиру Топ 16 фазе Евролиге у „Комбанк Арену” стиже славна Барселона (19.15).

          - Нама та утакмица, реално, стварно пуно значи, иако сви знамо каква је Барса. Играју врхунски, имају одличан тим, сјајне индивидуалце. Немају ни један лош сегмент, тешко је играти против њих... Како год било, надам се да ће дворана поново бити препуна, да ће наши навијачи доћи да нас бодре у покушају да одиграмо што боље и срушимо Барселону - поручује Бобан Марјановић.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари