Боби без прелома, али постоји велики оток

СТАВЉЕНА МУ ЗАШТИТНА ЧИЗМА, А ДА ЛИ УЧЕСТВОВАТИ НА ПРЕДСТОЈЕЋЕМ ЕП ЗНАЋЕ СЕ У УТОРАК

        Српски центар Бобан Марјановић стигао је у САД како би одрадио додатне медицинске прегледе, које је захтевао његов нови клуб Сан Антонио.

        Спарси су изразили забринутост због стања стопала доскорашњег кошаркаша Црвене звезде, који је морао да напусти припреме репрезентације.

        - Бобан Марјановић је обавио први преглед у Лос Анђелесу. Нема прелома, ни трагова прелома, али му је речено да постоји велики оток. Сутра путује за Сан Антонио. Тамо ће бити прегледан у уторак, од стране најеминентнијег америчког доктора за ову врсту повреда, који ће само због тога долетети у град - написао је Бобијев агент Мишко Ражнатовић на Твитеру.

        Иако су прве процене оптимистичне, још увек постоји бојазан да би челници некадашњег NBA шампиона могли да спусте рампу на Бобијево учешће на предстојећем ЕП.

        - Коначан одговор ће бити познат у уторак. Бобију је нога стављена у чизму, како би се штитила од напора, а све у циљу смањивања отока.

        Подсетимо, иако је пре потписивања једногодишег уговора са Спарсима Марјановић прошао детаљне лекарске прегледе у Милану, менаџмет „мамуза” је захтевао од Бобија да дође у САД на додатне анализе, забринути због изјаве помоћног тренера Црвене звезде Борка Радовића, који је у тамношњим медијима, наводно, изјавио да је Бобан финалну серију националног плеј-офа играо са сломљеним стопалом.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари