Атаман: Звезда најуспешнији тим у Евролиги

НЕМАМО ШАНСУ ЗА ПЛЕЈ-ОФ, АЛИ ИГРАЋЕМО ЗА ПРЕСТИЖ И ПОКУШАТИ ДА ПОБЕДИМО СВАКУ УТАКМИЦУ

Ергин Атаман

  • „Тренер је направио одличан посао са младим играчима“, похвално је о Дејану Радоњићу и црвено-белима говорио тренер Галатасараја

        Кошаркаши Галатасараја допутовали су у среду увече у Београд, али нису имали тренинг у дворани Александар Николић пред утакмицу са Црвеном звездом мтс (четвртак, 19 часова).

        Изјаву тренера Ергина Атамана, ипак, забележила је екипа Спортнетврка која је била у Барселони, где је турски клуб уписао прву победу ове сезоне на неком евролигашком гостовању.

        „Коначно смо пронашли начин да побеђујемо. Последњих недеља играмо добру кошарку“, изјавио је Атаман за Спортнетврк.

        Тренер Галатасараја говорио је и о дуелу са црвено-белима.

        „Немамо шансу за плеј-оф, али играћемо до краја за престиж и покушати да победимо сваку утакмицу. Тако ћемо приступити и мечу у Београду. Пре две године смо победили, пробаћемо опет“.

        Када играју Звезда и Галатасарај, од 2014. године посебну пажњу привлачи атмосфера на трибинама због убиства Марка Ивковића, навијача црвено-белих, у Истанбулу.

        „Мислим да је сада мирније него пре, Звезда је пре неколико месеци била код нас пред више од 10.000 навијача и све је било чисто. Надам се да ће и у Београду бити све фер, као што је било у Истанбулу. У Турској често играмо у ,ватреној’ атмосфери, тако да нам то није страно“, констатовао је Атаман.

        Посебне похвале упутио је колеги Дејану Радоњићу и његовом тиму.

        „Звезда има сјајну сезону, тренер је направио одличан посао са младим играчима и, по мом мишљењу, то је најуспешнији тим ове сезоне у Евролиги“, закључио је турски тренер.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари