АБА: Казне за изгреде у „Морачи” у понедељак

МЕЧ У ПОДГОРИЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ СУ ИНЦИДЕНТИ И БРОЈНЕ УВРЕДЕ

НА РАЧУН ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА ДУШКА ВУЈОШЕВИЋА

     Душко Вујошевић у „Морачи”

        Директор АБА лиге Јосип Билић још није донео одлуку о санкцијама за изгреде на утакмици Будућност - Партизан, коју су обележили инциденти. Он је објаснио да је разлог за то техичке природе. Још чека извештај из Подгорице након чега ће донети одлуку о утакмици 26. кола.

         „После првог извештаја, који је стигао у седиште АБА лиге и анализе захтевао сам од Будућности додатни извештај у четвртак. Док то не стигне, не могу да донесем одлуку“, изјавио је Билић.

         Подгоричани додатни извештај нису послали до петка поподне, а будући да су у канцеларији АБА лиге нерадни дани субота и недеља, очекује се да би у том периоду требало да пристигне и допунски допис из Подгорице након чега ће бити и донесена одлука поводом меча Будућност - Партизан.

         Најраније то ће се догодити у понедељак.

         Будућност је добила тај дуел у Морачи резултатом 85:79 и освојила друго место у регуларном делу АБА лиге, односно обезбедила меч у полуфиналу плеј-офа са Цедевитом, док ће у другом дуелу снаге одмерити Партизан и Црвена звезда.

         Меч у Подгорици обележили су инциденти, бројне увреде навијача Будућности на рачун тренера Партизана Душка Вујошевића и играча црно-белих, а најтежи и најморбиднији је свакако убацивање бубрега на терен.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари