Ивана одрадила последњи тренинг пред СП

ЗБОГ НОВИХ ПРАВИЛА ПОТРУДИЋУ СЕ МАКСИМАЛНО ДА У ПРВЕ ТРИ СЕРИЈЕ СКОЧИМ НАЈБОЉЕ ШТО МОГУ

Ивана Шпановић

  • Арена је дивна, и имам осећај да су се организатори заиста потрудили да у фокусу буду такмичари, све је подређено томе да овај шампионат буде прави спектакл, каже Ивана Шпановић

        Репрезентативка Србије у скоку у даљ Ивана Шпановић рекла је данас да ће на предстојећем Светском дворанском првенству у Портланду потрудити да оствари што бољи резултат.

        „Арена је дивна, и имам осећај да су се организатори заиста потрудили да у фокусу буду такмичари, све је подређено томе да овај шампионат буде прави спектакл. Због нових правила потрудићу се максимално да у прве три серије скочим најбоље што могу, даћу све од себе да остварим што бољи резултат и пласман“, рекла је Шпановићева.

        Европска шампионка и једини представник Србије, Ивана Шпановић, је на шампионат света дошла са најбољим резултатом ове сезоне од шест метара и 85 центиметара, иначе четвртим резултатом на светској ранг листи.

        Највећу конкуренцију Шпановићева ће имати у домаћој такмичарки Бритни Рис и Британки Шари Проктор.

        Рис је олимпијска шампионка и петострука светска шампионка, која је ове сезоне забележила 6,89 метара на националном првенству одржаном прошлог викенда на стази у Портланду.

        Такмичење у скоку у даљ на програму је 19. марта од 2.55 по средњеевропском времену.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари