Газда ФК ПАОК експресно шаље помоћ Србији

ТРАЖИО ЈЕ ДА СЕ, ПО ДОЛАСКУ У БЕОГРАД, РАСПИТАМ ШТА ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈЕ, КАКО БИ ОДМАХ РЕАГОВАО, КАЖЕ ЗВОНИМИР ВУКИЋ

Иван Савидис

         Колико се само пута рекло и написало: на муци се познају јунаци. У Србији је мука, јунаци се виђају, јунаци се јављају са разних страна, има и Солун свог јунака, спремног да помогне Србији. Довољан је био минут, само минут његовог (читајте, Иван Савидис, газда ПАОК) разговора с миљеником из редова тамошњих црно-белих, интернационалцем Звонимиром Вукићем, да се прикључи акцији прикупљања помоћи.

         - Савидис има могућности, може да помогне, али колико је у свету оних, који имају милионе, па ипак, и даље ћуте - нагласио је Вукић у тренуцима кад га је „Спорт”, јуче у поподневним сатима, пронашао у близини Врања, док је аутомобилом јездио ка Београду.

         Шта вам је рекао Савидис?

         - Знао је да идем кући, зато је тражио од мене да се на одговарајућим местима распитам шта је најпотребније за напаћене људе у Србији и одмах му јавим како би експресно послао помоћ. Убрзо је, био сам сведок, о детаљима нашег разговора обавестио своје људе, задужене за реализацију. Тако раде само велики, а Савидис је баш велики, велики човек. И верник!

         Унапред хвала господину Савидису, пажњу сад усмеравамо на прекјуче завршен шампионат Грчке, ПАОК је у плеј-офу заузео друго место?

         - Полако, можда ће бити и први. Нису изгубљене све наде у преокрет, клуб је ангажовао адвокате, написана је жалба због одузимања три бода. Суд ће рећи своје, била би неправда уколико не донесе одлуку у нашу корист.

         Да би се и дошло у позицију која може да промени тренутни поредак, требало је бацити Панатинаикос на колена у последњој рунди?

         - Да, победа је од изузетног значаја.

         Чекамо коментар, постигли сте гол за 1:0?

         - Добио сам повратну лопту, шутирао са 16 метара, голман је мислио да ћу да изаберем даљи угао и преварио се у рачуну. Постизање голова је мој посао, зар не, плаћен сам то да радим, успео сам овога пута.Испало је супер, и за мене, и за екипу. Права ствар! - закључи

ЗАДЊА ЛОЖА ОПЕТ СТРАДАЛА

         Вукић је ушао а терен у другом полувремену меча са Панатинаикосом, ушао и дао гол, после тога играо је још десетак минута ( више није могао), повреда је учинила своје, повреда задње ложе која га је коштала изостанка у сусретима са Атромитосом и Астерасом.

         - Осећао сам бол и уочи дуела са Панатинаикосом, па ипак, сео сам на клупу, касније и заиграо, повреду сам погоршао, али, не марим, ПАОК је победио, шампионат је готов - открио је Вукић.

ОСТАЈЕМ ДО ЛЕТА 2015.

         Дуго се прича о новом уговору Звонимира Вукића у Солуну, чини се да све нагиње ка томе, потпис је на прагу.

         - ПАОК је кућа пуна позитивне енергије, моја друга кућа, навијачи ме воле, наш однос је изванредан, ако останем, биће то до лета 2015.године, близу сам парафа! - каже Вукић.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари