Српске играче тукло и обезбеђење Динама…

ЗАР ЈЕ „УБИЈ СРБИНА“ ПОРУКА ЉУДИМА КОЈЕ ТРАЖИ ПОЛА ЕВРОПЕ,

А ОНИ ИГРАЈУ ЗА ХРВАТСКИ КЛУБ?

Повређени Иван Павлић

  • Увреде према нашим српским интернационалцима су срамотне: Убиј Србина..., Вешаћемо вас..., Србе на врбе... па преко навијања Убиј, убиј товара..., је само део репертоара, пише у саопштењу Национала

        Футсал клуб Национал из Загреба огласио се саопштењем поводом прекида меча 17. кола хрватског шампионата са Динамом из Загреба.

        „Дубоко смо разочарани због инцидента које су приредили наше колеге чланови клуба Футсал Динамо, односно њихови навијачи на које се позивају. Уместо да играчи Динама помогну у смиривању ситуације они су све слепо посматрали и све проблеме пребацили на појединце од којих се ограђују, а пре меча су се клели у њихову верност“, наводи се у саопштењу Национала.

        Футсал клуб из Хрватске наводи да су поред навијача и чланови обезбеђења кренули да се обрачунају са гостујућим играчима.

         „Наша Управа клуба и играчи су од судија тражили објашњење и тај чин је изазвао револт хулигана на трибинама који су кренули у обрачун са Управом и играчима Национала. Нису се бирала средства да се нанесе штета нашем клубу, а у помоћ хулиганима прискочило је и обезбеђење клуба односно чланови који само одрађују тај посао за време утакмице. Наш голман Иван Павлић нокаутиран је пред очима председника и играча Динама, а нико није реаговао. Срамота“.

        Из Национала поручују да је посебна прича увреде на рачун српских играча.

         „Увреде према нашим српским интернационалцима су срамотне: Убиј Србина..., Вешаћемо вас..., Србе на врбе... па преко навијања Убиј, убиј товара..., је само део репертоара навијача који воде тај клуб. Зар је то порука нашим интернационалцима које тражи пола Европе, а они су изабрали да бране боје хрватског клуба? Зар они мисле да ће стратегијом застрашивања доћи до резултата? Ово је била невиђена срамота коју хрватски спорт никада није доживео, завршава се у саопштењу.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари