Звезда и Воша вечерас јуре заостатак од 0:3

ЗВЕЗДА У ИТАЛИЈИ ЈЕДВА ИЗБЕГЛА МНОГО УБЕДЉИВИЈИ ПОРАЗ, „ЛАЛЕ“ ПОКАЗАЛЕ ДА МОГУ ДА СЕ НОСЕ СА АЛКМАРОМ

Миодраг Божовић и Ненад Лалатовић

        Фудбалери Црвене звезде и Војводине морају да верују у чуда уколико се и даље надају пласману у групну фазу Лиге Европе.

        Црвено-бели у четвртак од 20:30 часова дочекују италијански Сасуоло после убедљивог пораза у Ређо Калабрији са 3:0.

        Још тежи задатак у реваншу чека „лале“, Новосађани гостују холандском АЗ Алкмару (20:00) који је идентичним резултатом славио на „Карађорђу“ у првом мечу.

        Звезда је у Италији прошлог четвртка одиграла један од најслабијих мечева у последњих неколико година и једва избегла много убедљивији пораз.

        „Извукли су нас напред у првој утакмици, имали су много простора, имају брзе играче који су нас казнили. Ми сутра морамо да победимо. У фудбалу је увек све могуће али не бих желео да будем толико неваспитан и кажем да ћемо да победимо 4:0 или чак 5:0. Битно је да се ми боримо да покажемо вољу, да пружимо максимум. Надамо се да ће срећа бити на нашој страни“, рекао је тренер Миодраг Божовић.

        Утакмица у Београду почеће минутом ћутања у част жртвама страдалим у тешким земљотресима који су погодили Италију у среду и четвртак ујутру.

        С друге стране, Новосађани сматрају да су оштећени у првом мечу где су доказали да могу да се носе са Холанђанима, па очекују бољи резултат у Алкмару.

        „Дошли смо да се покажемо у што бољем светлу, да покажемо да нисмо имали среће, да смо заслужили у најмању руку нерешено у првој утакмици. Тешко је причати о проласку даље. Фудбал је чудна игра и док год постоје шансе, све је могуће. Много смо урадили, дошли до последњег корака и бићу поносан на своје играче и да не успемо“, рекао је тренер Ненад Лалатовић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари