Загорчић: Партизан стиже у тешком тренутку

ДОДАТНА МОТИВАЦИЈА ЗА ОВУ УТАКМИЦУ НИЈЕ ПОТРЕБНА,

ИМЕ РИВАЛА ЈЕ ДОВОЉНО САМО ПО СЕБИ, КАЖЕ ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ

Златомир Загорчић

        У оквиру 26. кола ЈСЛ фудбалери Војводине дочекују лидера на табели, екипу београдског Партизана. Биће то 146. сусрет два ривала, сусрет који по домаћи тим долази у тешком тренутку, након два пораза.

        „Посебно ми је жао утакмице на Вождовцу јер су момци изгарали на терену. Партизан је по мени најбоља екипа у Србији, што табела и показује. Ми се сигурно нећемо предати, а на то немамо ни право, али Партизан долази у тешком тренутку“, почиње тренер Војводине Златомир Загорчић.

        Ипак, Загорчић истиче да је име ривала довољна мотивација само по себи.

        „Нека додатна мотивација за ову утакмицу није потребна, име противника је довољно само по себи. Партизан је фаворит, али ми се нећемо предавати и покушаћемо да остваримо позитиван резултат. Имали смо данас разговор са играчима и могу да кажем да су они свесни шта се тражи од њих, а то је да пруже максимум и да пробају да победе, што верујем да је могуће. Што се тиче повређених, ситуација са Гаћиновићем , Тумбасевићем и Василићем се позитивно развија. Има и одређених новина, а ту пре свега мислим на Пушкарића који одлично тренира и вероватно ће бити у протоколу за утакмицу против Доњег Срема. На Панкова не можемо да рачунамо због црвеног картона против Вождовца“, рекао је шеф стручног штаба Златомир Загорчић.

        Своје мишљење поводом предстојеће утакмице на конференцији за медије изнео је и Нино Пекарић.

         „Сигурно да није лака ситуација у којој смо се нашли, а ситуацију нимало не олакшава чињеница да нам у госте долази првопласирана екипа Партизана, која је у доброј форми и у серији добрих резултата. Ми се не предајемо и ја се искрено надам да ћемо успети да се опоравимо јучерашњег пораза. Има још 5 кола до краја у којима ћемо се потрудити да узмемо што већи број бодова“, рекао је Нино Пекарић.

        Утакмица се игра у недељу 03. маја са почетком од 19 : 00 часова на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари