Војводина у четвртак у „престоници пива“

НА ПУТ КРЕЋУ ПУНИ САМОМОУЗДАЊА ПОСЛЕ ВЕОМА ВАЖНЕ ПОБЕДЕ

У ДЕРБИЈУ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА

Златомир Загорчић

        Мађарска, Летонија, Италија, Чешка...

        Ако Војводина жели да се ова „европска екскурзија“ настави, потребан јој је и повољан резултат са гостовања у Плзењу. Први меч се игра у четвртак у „престоници пива“, а тренер Загорчић и његова екипа на пут крећу пуни самомоуздања после веома важне победе у дербију против Партизана.

        Тренер Војводине пред гостовање Викторији из Плзења каже да његова екипа и у овој утакмици иде на победу, али да би се задовољио и нерешеним резултатом.

        „Ми смо се припремали као и за сваку другу утакмицу. Викторија је квалитетна и дисциплинована екипа, дуго су заједно, имају доста репрезентативаца... Без обзира на све то, ми као ми ћемо играти нашу игру са жељом да остваримо повољан резултат“, каже тренер Војводине.

        На питање којим би резултатом био задовољан, одговорио је уз осмех:

        „Волео бих, наравно, победу, али бих био задовољан и нерешеним резултатом“.

        Првак Чешке је пред утакмицу са Војводином променио тренера, али Загорчић сматра да то неће драстично утицати на промену игре Викторије Плзењ.

        О квалитету ривала Новосађани су се распитали код Славише Јокановића, који је са Макабијем већ избацио, Викторију из квалификација за Лигу шампиона.

        „Добили смо и погледали доста материјала. Они прекиде играју 'хазардерски', одлазе са седам-осам играча на скок, па ту можда видимо нашу шансу да их угрозимо контрама и полу-контрама“, каже Загорчић.

        Задњи везни црвено-белих Данило Секулић пун је оптимизма пред полазак у Чешку.

        „Идемо у Чешку да се надигравамо са њима са жељом да остваримо добар резултат, а онда пред нашом публиком да остваримо историјски успех и уђемо у Лигу Европе“, каже Секулић.

        Утакмица у Плзењу игра се у четвртак од 20.50. Реванш сусрет је недељу дана касније у Новом Саду.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари