Суперлига: Све утакмице 26. кола у недељу!

У НОВОМ САДУ ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ ВОЈВОДИНИ, ЗВЕЗДА ЗБОГ ИНЦИДЕНАТА НА ДЕРБИЈУ, НА РАД БЕЗ НАВИЈАЧА...

        Партизан је у среду тешко дошао до победе против Јагодине (1:0), а лак посао неће имати ни на стадиону Карађорђе, иако се Војводина налази у серији лоших резултата.

        У тим црно-белих враћају се Никола Дринчић и Владимир Волков, који су меч у Хумској пропустили због жутих картона. Новом победом екипа Зорана Милинковића задржала би предност над Црвеном звездом и примакла се освајању титуле.

        Звезда мора да победи Рад на свом терену како би остала у шампионској трци са Партизаном.

        Црвено-бели су у прошлом колу били бољи од Доњег Срема (3:1), а новим тријумфом би додатно повећали притисак вечитом ривалу, јер утакмица на стадиону Рајко Митић почиње два сата раније од оне у Новом Саду.

        Звезда због инцидената на последњем "вечитом" дербију неће моћи да рачуна на подршку навијача, јер ће капије стадиона "Рајко Митић" бити затворене за публику.

        Трећепласирани Чукарички игра у Лучанима против Младости. Два тима у различитој атмосфери дочекују меч. Тим са Бановог брда налази се у серији победа, у прошлом колу је савладао ОФК Београд са 1:0, док је Младост изгубила од Рада резултатом 1:3.

        Фудбалери Новог Пазара гостују у Нишу Радничком, уздрмана Јагодина дочекује Доњи Срем, а ОФК Београд Раднички из Крагујевца.

        У осталим утакмицама претпоследњи Вождовац у Суботици игра против Спартака, док Напредак у Крушевцу дочекује Борац.

Парови 26. кола Суперлиге Србије:

 
        Црвена звезда - Рад (17.00)
        Јагодина - Доњи Срем (17.00)
        Младост - Чукарички (17.00)
        ОФК Београд - Раднички Крагујевац (17.00)
        Раднички Ниш - Нови Пазар (17.00)
        Спартак - Вождовац (17.30)
        Напредак - Борац (19.00)
        Војводина - Партизан (19.00)
 

        ТАБЕЛА: Партизан 60 бодова, Црвена звезда 55, Ццукарицки 50, Нови Пазар 41, Војводина 40, Рад 37, ОФК Београд 35, Јагодина и Младост по 30, Борац и Раднички Ниш по 29, Напредак, Спартак и Доњи Срем 25, Вождовац 24, Раднички Крагујевац 15.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари