Стефан Илић: У Раднички само на позајмицу

ЗАХВАЛИО САМ НА ПОНУДИ, АЛИ ЖЕЛИМ ДА ОСТАНЕМ ЧЛАН ЗВЕЗДЕ

УПРКОС МАЛОЈ МИНУТАЖИ

Стефан Илић

        Млади фудбалер Црвене звезде Стефан Илић изјавио је да нема ништа против да каријеру настави у Радничком из Ниша, али само као позајмљени играч.

        Прелазак Илића међу Нишлије део је трансфера нападача Милана Павкова у редове српског шампиона.

        „Људи из клуба су ме звали да се вратим са припрема из Словеније и рекли ми да су постигли договор са Радничким, да имам могућност раскида уговора са Звездом и да Раднички жели да постанем његов члан. Захвалио сам на понуди, али желим да останем члан Црвене звезде. Свестан сам да сам имао малу минутажу ове јесени у Звезди и да због даљег развоја морам отићи у неки клуб Суперлиге где бих играо. Поштујем Раднички и тренера Милан Раставца и заинтересован сам да одем да одиграм шест месеци, али само као позајмљен играч Црвене звезде“, изјавио је Илић.

        Златни омладинац са Новог Зеланда истиче да жели да се добрим играма овог пролећа препоручи Звезди да од јуна озбиљније рачуна на њега.

        „У уговору између два клуба јасно пише да је Црвена звезда дужна да Радничком обезбеди сву документацију за регистрацију играча само у случају ако се Раднички и ја договоримо око сарадње“, поручио је Илић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари