Симеоне: Победа над Јувом нас вратила у игру

ДОДАО ДА ЈЕ КЉУЧАН ТРЕНУТАК УТАКМИЦЕ БИО УВОЂЕЊЕ ФРАНЦУСКОГ ФУДБАЛЕРА АНТОАНА ГРИЗМАНА, КОЈИ ЈЕ ПРОМЕНИО ТОК ИГРЕ

Радост играча Атлетика

        Тренер мадридског Атлетика Дијего Симеоне похвалио је свој тим после победе над Јувентусом у Лиги шампиона и поручио да је остварио веома важну победу у борби за пласман у осмину финала.

        Вицешампион Европе је у среду остварио прву победу ове сезоне у Лиги шампиона, пошто је савладао торински тим са 1:0, а гол одлуке постигао је Арда Туран у 74. минуту.

        - У последњим утакмицама показали смо огроман напредак у игри. Ипак, морамо још више да будемо агресивнији и да не дозволимо превише простора противнику. Радује ме што је мој тим у потпуности посвећен обавезама и победа над Јувентусом нас враћа у трку за пролаз даље - рекао је Симеоне, а преноси Марка.

        Он је додао да је кључан тренутак утакмице био увођење француског фудбалера Антоана Гризмана, који је променио ток игре.

        Јувентус је у другом полувремену почео да игра боље и морао сам нешто да променим. Увео сам Гризмана и заиграли смо офанзивније, са два нападача. Отворила се утакмица и после гола ствари су се промениле на нашу страну - закључио је аргентински стручњак.

        Поред Атлетика и Јувентуса, у А групи ЛШ налазе се Малме и Олимпијакос и сва четири тима имају по три бода након два одиграна кола.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари