Рани гол у Бурси води Војводину даље

НОВОСАЂАНИ ОПТИМИСТИ ПРЕД ВЕЧЕРАШЊУ (19.30) УТАКМИЦУ НА  „АТАТУРКУ“, ЗА НАРЕДНИ КРУГ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ

        РАНИ гол у Бурси доноси наставак путешествија Европом. Фудбалери Војводине вечерас гостују Бурсаспору у реваншу трећег квалификационог круга за Лигу најмасовнијег такмичења Старог континента и имају рецепт за представника Турске. Новосађани сматрају да нису без шанси у дуелу са јаким и скупим тимом фаворизованог Бурсаспора, који је уз много спортске среће пре недељу дана на „Карађорђу“ успео да стигне до ремија (2:2).

        - Не сумњам да ћемо играти добро, али ја хоћу да се такмичимо добро - истиче тренер Марко Николић. - Имамо наш начин игре и намеру да се наметнемо. Свакако, Бурсаспор има иста хтења, а реч је о квалитетној екипи која држи средину терена, негује пас игру на малом простору са пуно ротације... Очекујем да играти слично као и у Новом Саду. У Бурси ће одлучивати детаљи, а суштина је да ми однесемо превагу, заправо, да детаљ више буде на нашој страни. Однос према игри који нам никад није мањкао допринеће да заслужимо и грам среће.

        „Пословођа“ игре Новосађана, Стојан Врањеш, тренутно „нај играч“ у гласању навијача:

        - Можемо ту атмосферу да окренемо против њих и то раним голом. Није проблем хук са трибина, много је лепше играти пред пуним стадионом. Имамо мотив и хтење, одликује нас победнички менталитет и свакако да желимо да победимо - каже Врањеш.

        Сјајни нападач Војводине, Енвер Аливодић наглашава:

        - Желимо да изборимо резултат који нас води даље, тако ћемо играти. Они су изузетно јак и квалитетан тим, али не и недодирљиви. Немамо шта да чекамо, морамо их одмах напасти и помрсити рачуницу - истакао је Аливодић.

ЕСТРАДА С ПИШТАЉКОМ
 

        Стадион: „Ататурк“. Почетак у 19.30. Капацитет. 25.000. Судија: Хавијер Естрада (Шпанија).

        БУСРАСПОР: Фреј - Озтурк, Озбајракли, Теиво, Сивели - Чиназ, Батаља, Белуши, Шестак - Санли, Пинто.

        ВОЈВОДИНА: Делач - Вулићевић, Ђурић, Трајковић, Лековић - Радоја, Полетановић, Врањеш - Аливодић, Шкулетић, Оумару.

ШКУЛЕТИЋ: НЕСИГУРНИ ГОЛМАН
 

        Најбољи стрелац Новосађана у досадашњим интернационалним утакмицама, Петар Шкулетић:

        - Не кажем да нису много добри, него да и они имају своје мане. Голман, без обзира на име и искуство, није баш деловао сигурно, а и срећа му је била савезник када га је лопта неколико пута погодила. Немамо шта да изгубимо и зато крећемо нападачки да им дамо гол.

        Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари