Понос и муке Грофа Божовића и Лалатовића

ОБОЈИЦА О ДУГОВИМА ЈАВНО ГОВОРИЛА БЕЗ СТРАХА ОД ПОСЛЕДИЦА

И УСТАЛИ У ОДБРАНУ ФУДБАЛЕРА

Миодраг Божовића и Ненад Лалатовић

  • Миодрага Божовића и Ненада Лалатовића, тренере две водеће суперлигашке екипе, осим тога што су садашњи и бивши шеф стручног штаба Црвене звезде повезује још нешто. Обојица бележе сјајне резултате са играчима који не добијају редовно плате и премије

Пише: Златибор Репић

        Првенство Србије, бар за сада, није интересантно као претходних година. Црвена звезда доминира и чека се плеј-оф како би се направила коначна процена колико је нашем најтрофејнијем клубу потребно бодова да освоји 27. титулу.

        Партизан је без дилеме највеће разочарање сезоне и тешко је очекивати да може да направи велики преокрет и угрози вечитог ривала.

        Најближи црвено-белима је Борац. Чачани играју најбољу јесен у клупској историји и неће бити чудо уколико се изборе за европску визу.

        Миодрага Божовића и Ненада Лалатовића, тренере две водеће суперлигашке екипе, осим тога што су садашњи и бивши шеф стручног штаба Црвене звезде повезује још нешто. Обојица бележе сјајне резултате са играчима који не добијају редовно плате и премије.

        Обојица су о дуговањима јавно проговорила без икаквог страха да би могли да сносе последице што су устали у одбрану фудбалера.

        Лалатовић је чак најавио одлазак са клупе Чачана јер не може да тренира незадовољне играче. Остао је ипак, крај Мораве највише да тим не би оставио на цедилу и да заједно са њима не пропусти прилику да оствари историјски успех.

        На исти начин, само без најаве оставке, причао је и Миодраг Божовић. Поносан због серије од 13 узастопних тријумфа Гроф је своје играче већ прогласио јунацима јер није лако побеђивати без новчане награде. Тренер лидера обећао је да ће његов тим славити на свим утакмицама до децембра и да је то разуман рок да се финансијска ситуација бар делимично поправи.

        Храбри какви су били као играчи, Лалатовић и Божовић не планирају да устукну. Доказали су да могу да задрже сјајну атмосферу и у тешким условима. Тако ће и наставити, можда и до краја сезоне. Они који су их довели морају да испуне обећања. Амбициозни стручњаци не трпе просечност и муке несвојствене

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари