Пауновић: Утакмица са Мађарима најважнија

НЕМА РАЗМИШЉАЊА О АМЕРИЦИ НИ О КОЛУМБИЈИ, НЕ ЖЕЛИМО

ДА СЕ ЗАДОВОЉИМО ПЛАСМАНОМ У ДРУГИ КРУГ

Вељко Пауновић и Немања Макисмовић

        Селектор омладинске фудбалске репрезентације Србије Вељко Пауновић рекао је да је утакмица осмине финала против Мађарске најважнији меч до сада на Светском првенству на Новом Зеланду.

        - Ово је за нас најважнија утакмица. Нема размишљања ни о Америци, ни о Колумбији, не интересује нас друге екипе. Хоћемо да идемо даље, не желимо да се задовољимо пласманом у други круг. Пред нама је велика шанса, сигуран сам да је нећемо испустити - рекао је Пауновић за сајт ФСС.

        Пауновић против Мађарске неће моћи да рачуна на Сергеја Милинковића - Савића, а шансу би могао да добије Филип Јанковић или Марко Грујић.

        - Ако ми селектор укаже шансу, сигурно ћу је искористити, јер се овакве прилике не пружају много пута у животу. Имамо испред себе Мађарску, која је на папиру аутсајдер, али је никако не смемо потценити. Никад нам није било лако са њима, незгодан су ривал, али ми смо бољи - нагласио је Јанковић.

        Грујић упозорава да његове саиграче не сме да ухвати еуфорија, јер се грешке тешко исправљају кад се игра једна утакмица.

        - Радујемо се што ћемо играти у осмини финала једног оваквог такмичења, а ко ће истрчати на терен најмање је битно. Показали смо свету да Србија уме да игра врхунски фудбал, а сада имамо и обавезу више, јер се од нас очекује доста. Верујем да ћемо победити Мађарску и после тога је све могуће - рекао је фудбалер Црвене звезде, који је на сваку утакмицу на Новом Зеланду улазио са клупе.

        Утакмица осмине финала између Србије и Мађарске игра се сутра у шест сати ујутру по средњеевропском времену.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари