Оштар деманти ФСС: Ћурћић је наш селектор!

ДАН ПОСЛЕ ВЕСТИ О ТОМЕ ДА ЈЕ ОДЛУЧЕНО ДА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ БУДЕ ПОВЕРЕНА МУСЛИНУ

Радован Ћурчић

        ФСС реаговао је дан после вести о томе да ће нови селектор репрезентације Србије постати Славољуб Муслин.

        На свом званичном сајту, наша „Кућа фудбала“ објавила је изјаву потпредседника Сава Милошевића, иначе човека који је инсистирао да после смене Дика Адвоката селектор постане и даље актуелни Радован Ћурчић.

        „ФС Србије најоштрије демантује и осуђује све медијске спекулације око наводног избора новог селектора. Србија има селектора и то је Радован Ћурчић. Све остале информације на ту тему немају додирну тачку са истином и имају за циљ обмањивање јавности, као и рушење амбијента у и око нашег државног тима“, наводи се на почетку саопштења и додаје изјава Милошевића:

        „Не улазећи у мотиве могу само да констатујем да пласирање овако сензационалистичких информација представља наставак кампање против српског фудбала и на најдиректнији могући начин руши наш национални тим. ФС Србије је максимално транспарентан у свом раду и све информације су увек лако доступне“, рекао је Милошевић и додао:

        „А, сви они који се крију иза 'добро обавештених извора' и раде по принципу више пута поновљена лаж постаје истина, не желе добро српском фудбалу и подривају његове темеље у тренутку када нас чека почетак квалификација за Светско првенство у Русији које не смемо да пропустимо“.

        Милошевић је нагласио и...

        „У овом тренутку нама је најбитније да наставимо да градимо амбијент и да имамо максималну концентрацију на терен, а не да реагујемо на дезинформације разних интересних сфера које нам на сваких 15 дана смењују селектора и урушавају амбијент око репрезентације“.

        Биће занимљиво видети како ће се даље одвијати ствари и шта ће бити уколико, на крају, потпредседник ФСС Славиша Кокеза изгура идеју о томе да селектор „орлова“ буде или Муслин, или Миодраг Божовић, тренер Црвене звезде.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари