Нема краја утакмици Рад - Металац

НИЈЕ ДЕФИНИСАН СПИСАК КЛУБОВА ЗА СЛЕДЕЋУ СЕЗОНУ, КОМИСИЈА ЗА ЖАЛБЕ ФСС ПРОДУЖИЛА АГОНИЈУ У ВЕЗИ СА РЕВАНШОМ БАРАЖА

        Реванш меч баража за попуну Суперлиге, Рад - Металац, прекинут због активирања сузавца на трибини навијача домаћина, још није завршен.

        Председник Комисије за Жалбе ФСС Марјан Рнић дао је нови рок представницима Металца да комплетирају материјал и проследе коначну верзију свог случаја на Теразије 35, пише „Журнал“.

        Дакле, листа клубова учесника Јелен Суперлиге у наредној сезони још није састављена. Према тренутном стању ствари, можда би могла да буде следеће недеље.

        Подсетимо како је све почело све давнoг 4. јуна.

        Након што је на трибини навијача Рада активиран сузавац током баража против Металца, Милановчани су одбили да наставе утакмицу због мучнине својих играча, а потом јасно поручили да уопште не планирају да је одиграју. Поновљени меч је заказан, али није одигран, јер представници и играчи Металца нису дошли, па су фудбалери Рада само обукли дресове и ишетали на терен.

        Такмичарска комисија Фудбалског савеза затим је службеним резултатом 3:0 регистровала ту, неодиграну утакмицу, после чега је Извршни одбор ФСС вратио предмет око тог меча на поновно разматрање првостепеном органу.

        Такмичарска комисија поново се састала у понедељак и донела одлуку коју је назвала дефинитивном. Наравно, испоставило се да ни та одлука није била дефинитивна.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари