Муслин реаговао на тешке оптужбе Самсонова

САМСОНОВ МОРА ДА ТО ДОКАЖЕ, СПРЕМАН САМ ДА ИДЕМ СА ЊИМ НА ДЕТЕКТОР ЛАЖИ

Славољуб Муслин

  • Немам шта да кажем на такве глупости, ја знам да никада нисам учествовао у нечему таквом - одговорио је српски тренер на оптужбе Самсонова

        Руски фудбалер Олег Самсонов је упутио веома тешке оптужбе на рачун српског тренера Славољуба Муслина. У разговору за руске медије је рекао шта му се догодило у Краснодару и због чега је био приморан да оде из клуба.

        - Био сам шокиран када су ми у клубу рекли да сам стављен на трансфер листу. Захтевао сам разговор са Муслином који је тада био тренер и добио га. Тада ми је рекао „Олег, немам ништа против тебе, добро радиш, напредујеш, али те не видим као део тима. На твојој позицији смо купили фудбалера из Локомотиве”. Нисам желео да дам тренеру паре, а и други играчи су рекли да им је он узимао новац. Радио је заједно са менаџерима, узимао је проценат од уговора или премије - рекао је Самсонов који је открио да завршава каријеру у 28. години.

        Тим поводом се огласио и српски стручњак.

        - Немам шта да кажем на такве глупости, питајте људе у Краснодару. Самсонов мора да докаже да је то истина, а ја знам да никада нисам учествовао у нечему таквом. Спреман сам да идем са њим на детектор лажи. Прво он, па ја - категоричан је Муслин у изјави за „Меч ТВ”.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари