Муслин преговара са ФСС о послу селектора

ИСТИНА ЈЕ ДА САМ САМО ЈЕДАН ОД КАНДИДАТА, РЕКАО ЈЕ БИВШИ ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Славољуб Муслин

        Бивши тренер Црвене звезде Славољуб Муслин потврдио је за „Вечерње новости“ да преговара са Фудбалским савезом Србије у вези са преузимањем репрезентације.

        Иако је потпредседник ФСС Саво Милошевић демантовао причу у вези са Муслином, искусни стручњак каже да постоји обострана жеља да се склопи посао.

       „Постоји жеља и једне и друге стране да преузмем посао селектора. За сада, само само толико могу да вам кажем. Истина је да сам само један од кандидата за новог селектора Србије“, рекао је Муслин.

        Потпредседник ФСС Славиша Кокеза изјавио је да ће се најкасније за око три недеље бити познато ко ће водити селекцију Србије у квалификацијама за Светско првенство у Русији.

       „Очекујем да се у наредних 15 до 20 дана реши свака дилема око селектора. Без обзира на то да ли ће то бити Радован Ћурчић или неко други. Јасно да смо председник Караџић, Саво Милошевић и ја причали само са Ћурчићем после меча у Естонији. Све остале спекулације нису тачне“, закључио је Кокеза, који је наводно и препоручио Муслина Савезу.

        Други потпредседник ФС Милошевић демантовао је да ће Ћурчић бити смењен и поручио да такви наводи штете репрезентацији.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари