Муслин окупио играче пред пут „преко баре“

ФУДБАЛЕРИ КЛУБОВА СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ СА САД 29. ЈАНУАРА

Славољуб Муслин

        Славољуб Муслин у понедељак је окупио 16 од планираних 18 играча, искључиво из клубова Суперлиге Србије, који ће као „Б“ репрезентација наше земље играти против САД у Сан Дијегу.

        Муслин је рекао да ће предстојећи меч за њих бити добра прилика да стекну искуство, али и заслуже позив у „А“ тим.

        „Не треба да будемо строги према њима. Веома је важно да се покажу у правом светлу, али то не значи да их у супротном више нећу звати. Свако има право на грешку“, рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

        Селектор је навео да његов стручни штаб прати све играче елитног домаћег такмичења и да су му сви добро познати - посебно они који су били ту када је „Б“ тим изгубио од Катара у гостима 3:0.

        „Ово нису најбољи фудбалери које имамо, али су најбољи који играју у Србији. Требало би да видимо како ће се снаћи на другачијем нивоу“, казао је Муслин.

        На окупљање су дошли сви осим Срђана Плавшића и Филипа Манојловића из Црвене звезде, који ће се прикључити после пријатељске утакмице свог клуба.

        Овог пута нема ниједног фудбалера Чукаричког, али ће их убудуће бити, потврдио је Муслин.

        „Било је проблема и сви су скочили на Ненада Лалатовића, а он нема везе са тим, јер није био тренер када су то одлучили. Чукарички је замолио да не даје играче за ово окупљање и ту нема никаквих проблема, биће их на неком другом“, рекао је селектор.

        Према информацијама које има, селекција САД ће играти скоро у пуном саставу.

        Српски фудбалери ће због лошег времена тренирати само једном дневно до одласка „преко баре“.

СПИСАК

        ГОЛМАНИ: Филип Манојловић (Црвена звезда) и Огњен Чанчаревић (Радник, Сурдулица);

        ОДБРАНА: Никола Мараш (Рад), Лазар Јовановић (Борац, Чачак), Владимир Ковачевић (Војводина), Немања Ћаласан (Спартак), Марко Клисура (Бачка), Никола Ћирковић (Вождовац), Немања Милетић (Партизан);

        ВЕЗНИ РЕД: Марко Јевтовић (Партизан), Стефан Панић (Металац), Јован Ђокић (Јавор), Марко Гобељић (Напредак), Александар Палочевић (Војводина), Енвер Аливодић (Нови Пазар);

        НАПАД: Срђан Плавшић (Црвена звезда), Марко Мркић (Раднички, Ниш) и Саша Јовановић (Младост, Лучани).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари