Мурињо прави „резове“, одриче се Матића?

НАВОДНО НАПРАВИО СПИСАК ИГРАЧА КОЈЕ БИ НА ЗИМУ ПРОДАО,

У НЕМИЛОСТИ И АЗАР, ДИЈЕГО КОСТА И ОСКАР

Жозе Мурињо и Немања Матић

        Од титуле у Премијер лиги до све гласнијих шпекулација о отказу у Челсију за само неколико месеци прошао је пут Жозе Мурињо. Португалски стратег никако не успева да извуче „плавце” из апатије у којој су од почетка сезоне, па је, наводно, спреман да на зиму направи радикалан рез, који би места на „Стамфорд бриџу” могао да кошта и Немању Матића.

        Како преноси каталонски лист „Спорт”, Мурињо је направио листу фудбалера којих је спреман да се одрекне у зимском прелазном року, а поред српског репрезентативца, на њој се налазе још Еден Азар, Дијего Кошта и Оскар.

        Са овим плановима Португалац је, наводно, упознао и власника лондонског клуба Романа Абрамовича, који засад, барем у јавности, подржава Муриња.

        И док се за Азара (Интер, 35 милиона евра), Оскара (Јувентус, 24 милиона евра) и Дијега Кошту (Атлетико Мадрид, продаја Гризмана Челсију за 35 милиона евра плус повратак натурализованог Шпанца у Мадрид) већ нагађају потенцијалне нове дестинације, о могућем новом клубу Матића још увек нема информација.

        Подсетимо, Мурињо је Матића у зиму прошле године вратио у Челси, српски репрезентативац истицан је у први план као један од најзаслужнијих за повратак титуле на „Стамфорд бриџ”, али од првих утакмица у текућој сезони у јавности провејава прича о незадовољству „посебног” партијама високог везисте. Иако је некадашњи фудбалер Бенфике неколико пута демантовао сукобе са менаџером, иако је и Мурињо у суперлативима говорио о једном од најбољих српских фудбалера, све гласније шпекулације о одласку Матића из Лондона наводе на то да је трофејни стратег спреман да се одрекне Србина.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари