Мурињо: Матић је повређен али ће играти…

ИНДИРЕКТНО „ПРОЗВАО“ КОЛЕГУ АРСЕНА ВЕНГЕРА ДА ЈЕ СЛАГАО ДА ЛАКАЗЕТ НЕЋЕ ИГРАТИ ЗБОГ ПОВРЕДЕ

Немања Матић и Жозе Мурињо

        Менаџер Јунајтеда Жозе Мурињо не верује да је његов колега из Ситија Пеп Гвардиола причао истину када је рекао да би Давид Силва могао да пропусти дерби.

        Гвардиола је после победе над Вест Хемом рекао да је Шпанац осетио бол после гола, због чега неће играти у среду против Шахтјора у Лиги шампиона, те да се нада да ће бити спреман за дерби Манчестера у недељу.

        С друге стране, Мурињо има много више проблема са повредама играча - Матић, Ибрахимовић, Фелаини, Баји, Џонс, Карик.

        „Желите ли истину или нешто друго? Желите истину. Истина је да Баји нема шансе да игра, Џонс има шансу, Фелаини можда заигра, код Ибрахимовића је велика шанса, Карик нема шансе, Матић је повређен али ће сигурно играти. Говорим вам истину, повређен је, али ће сигурно играти. То је истина, није причао као за Александра Лаказета или Давида Силву. Све је истина“, рекао је Португалац.

        Мурињо је после победе над Арсеналом 3:1 протеклог викенда индиректно „прозвао“ колегу Арсена Венгера да је слагао да Лаказет неће играти због повреде, јер се Француз нашао у стартној постави „тобџија“.

        Јунајтед има осам бодова мање од лидера Премијер лиге Ситија уочи међусобног дуела у недељу (17:30). „Црвени ђаволи“ ће против „грађана“ имати шансу да оборе сопствени рекорд по броју мечева у низу без пораза на Олд Трафорду, у уторак су га против ЦСКА изједначили са 40 утакмица.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари