Медаља Спортских игара младих за Матића!

ЧОВЕК СА ДУШОМ И ВЕЛИКОМ ЕНЕРГИЈОМ, ПРАВИ ЈЕ ПРОМОТЕР ЦИЉЕВА

И ИДЕЈА КОЈЕ НАШЕ ИГРЕ ДОНОСЕ

Матић са наградом

        Председница Спортских игара младих (СИМ) за Србију Ивана Јовановић уручила је српском фудбалеру Немањи Матићу специјално признање, златну медаљу са посветом, за све што је као амбасадор СИМ учинио на промоцији такмичења.

        - Немања помаже Спортским играма младих на разне начине. Увек је ту за нас и живимо СИМ причу заједно, у интересу деце Србије и региона. Као и увек, весео, насмејан, човек са душом и великом енергијом, прави је промотер циљева и идеја које наше Игре доносе - истакла је Јовановић.

        Према њеним речима, медаља је знак пажње и захвалности у име свих 1,2 милиона дечака и девојчица који су до сада учествовали у Играма.

        - Хвала ти Немања што си уз нас и што се бориш за осмехе деце у региону - поручила је Јовановићева.

        Заменик капитена репрезентације Србије захвалио се на признању и додао да ће увек бити ту да пружи подршку.

        - Сматрам да је оно што ви радите много важно. За децу је све бесплатно, није важно ко је победник, јер су сви само учешћем у Играма већ победили. Јако је важна ваша улога, жеља, рад и труд који улажете, да их научите да су пријатељства јако важна у животу, као и порука да је спорт начин живота и једини излаз који младе води на прави животни пут. Желим вам да истрајете, а сви ми који разумемо вашу мисију смо ту да помогнемо што више можемо - поручио је Матић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари