Матић: Тактички смо били готово беспрекорни

ЈАКО МИ ЈЕ ЖАО ШТО СМО ИЗГУБИЛИ ОД БРАЗИЛА ЈЕР СМО НА МОМЕНТЕ БИЛИ И БОЉИ РИВАЛ - РЕКАО ЈЕ ДРУЛОВИЋ

Немања Матић

         Вршилац дужности селектора фудбалске репрезнтације Србије Љубинко Друловић рекао је данас да је задовољан како је национални тим одиграо против Бразила, упркос поразу од 1:0.

         - Честитао сам играчима на пруженој игри против Бразила и учинку на завршеној турнеји. Мислим да Србија дуго није имала овако квалитетну групу момака у репрезентацији. Јако ми је жао што смо изгубили од Бразила јер смо на моменте били и бољи ривал - рекао је Друловић за сајт ФСС

         Репрезентација Србије изгубила је од Бразила у Сао Паулу у последњем мечу на америчкој турнеји голом Фреда у 59. минуту.

         - Чак ми је и селектор Бразила Сколари честитао после утакмице и рекао да имамо одличну репрезентацију. Имали смо више шанси које смо нажалост пропустили - додао је Друловић.

         Одличну партију у тиму Србије, упкос неспоразуму у одбарни приликом поготка Бразлиаца, пружио је капитен Бранислав Ивановић.

         - Одиграли смо веома добро утакмицу против Бразила. Јасно је и дефинитивно да боље играмо против јаких тимова, а имамо проблем кад ми морамо да диктирамо ритам. Штета што смо примили гол из готово једине прилике ривала - рекао је Ивановић.

         Његов саиграч из Челсија Немања Матић истакао је да је да није срамота изгубити од петоструког првака света.

         - Добра провера, жестоко смо намучили Бразил. Тактички смо били готово беспрекорни. На терену је спроведено у дело све што је било договорено. Жао ми је само што и после овакве партије морамо да се помиримо са поразом - рекао је Матић.

         Репрезентативац Радосав Петровић верује да су „орлови“ заслужили да победе Бразил.

         - Имајући у виду у којој фази припрема се налази репрезентација Бразила, искористили смо све што смо могли. Све било у најбољем реду. Ипак, не треба да се задовољимо чињеницом да смо намучили Бразилце јер треба да идемо до краја и победимо их, посебно кад смо то потпуно заслужили - рекао је Петровић.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари