Лалатовић: Идемо у Хумску да победимо!

НЕЋЕМО КАЛКУЛИСАТИ, ИДЕМО ДА СЕ НАДИГРАВАМО, НЕ ПОБЕЂУЈЕ УВЕК ФАВОРИТ, НАДАМ СЕ ЛЕПОЈ И ЕФИКАСНОЈ УТАКМИЦИ

Ненад Лалатовић

        Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да његов тим иде у Хумску да добије 147. вечити дерби против Партизана и да шампионску трку учини неизвеснијом.

        - Очекује нас српски празник фудбала, гостујемо првопласираној екипи која не зна за пораз, има добар и искусан тим, јачи него прошле сезоне. Ипак, то ништа не мора да значи јер дерби по правилу одлучује инспирација појединца. Екипа која буде имала већу жељу и мотивацију победиће, рекао је Лалатовић на конференцији за медије на стадиону Црвене звезде.

        Актуелни шампион против Патизана не може да рачуна на повређеног десног бека Марка Петковића, док је неизвесан наступ Ђорђа Ракића.

        - После тренинга ћу одлучити да ли ће Ракић играти. Поред тога, изузетно ми је жао што Петковић неће играти неколико месеци. Играо је одлично и желим му брз опоравак. Сви остали су здрави и у глави већ имам тим за сутра, навео је Лалатовић.

        Додао је да црвено-бели неће калкулисати против Партизана, да ће играти нападачки и на победу, иако би био задовољан и бодом.

        - Нећемо калкулисати, идемо да се надигравамо, не побеђује увек фаворит, надам се лепој и ефикасној утакмици. Надам се да ће бити више голова у Партизановој мрежи - истакао је Лалатовић

        Партизан је једини првенствени пораз, од доласка тренера Марка Николића, доживео против Напретка (1:0) у фнишу прошле сезоне, када је садашњи тренер Црвене звезде био на клупи Крушевљана.

        - Успео сам да победим Партизан и та победа је донела опстанак Напретку. Сада сам тренер Црвене звезде и видећемо ко ће кога надмудрити. Најбитније је не изгубити, али црвено-бели увек иду на победу.

        Лалатовић се присетио дербија у којем је он као играч дебитовао и подсетио да су црвено-бели тада били аутсајдери, али су победили на Партизановом стадиону са 3:0.

        Капитен црвено-белих Никола Мијаиловић истакао је да очекује неизвестан меч, али да се нада победи свог тима.

        - Партизан је фаворит, чека нас тежак посао, они имају добар тим и тренера Николића, али то нама ниша не значи, надам се да ће одбрана бити на нивоу и да ћемо забележити три бода - истакао је Мијаиловић.

        Утакмица деветог кола Суперлиге између Партизана и Црвене звезде игра се сутра од 19 сати на стадиону у Хумској.

        Вечерње новости
 

Слични садржаји

Коментари