Конте: Сада Матић, нажалост, игра за Јунајтед

БОЛНА ТЕМА ЗА ИТАЛИЈАНА КОЈИ ЈЕ ПОНОВО МОРАО ДА ГОВОРИ О НЕМАЊИ ПРЕД ДУЕЛ СА МАНЧЕСТЕРОМ

Немања Матић

        Да се питао Антонио Конте - Немања Матић би и даље носио плави дрес.

        Ипак, руководство Челсија није остало имуно на понуду Манчестер јунајтеда од 40 милиона фунти за тада 29-годишњег фудбалера, па је одлучило да Матића прода свом великом ривалу мислећи да ће Тимуе Бакајоко бити достојна замена.

        То се није испоставило као добра процена, а о незграпном француском везисти већ сада се прича као о једном од најгорих трансфера у историји Челсија.

        То је болна тема и за Антонија Контеа који је поново морао да говори о Матићу пред дуел са Манчестер јунајтедом (недеља, 15.05) и утисак је да се, због такозваног „мира у кући“, и угризао за језик да не би још директније казао шта заиста мисли...

        „За Матића имамо само речи хвале зато што је играо добро за нас прошле сезоне. Мислим да је био један од кључних играча у освајању титуле... Сада Матић, нажалост, игра за Манчестер јунајтед. Желим му све добро, у будућности, не у мечу ове недеље“, казао је Конте који је добрим издањем Челсија против Барселоне (1:1) поново купио поверење навијача.

        Схвативши да је рекао више и да је „испровоцирао“ ново питање које се тиче његовог односа са руководством клуба задуженом за трансфере, додао је...

        „У прошлости смо већ говорили на ову тему. Не бих поново да се враћам на то, није важно за нас“, одговорио је темпераментни Италијан.

        Мондо

 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари