Јокић: Велика част да репрезентујем Србију…

ИПАК ЈЕ ИСТОРИЈА NBA НА ОВАКВИМ УТАКМИЦАМА, НАДАМ СЕ ДА ЋУ ЈОШ МНОГО ГОДИНА ДА БУДЕМ ОВДЕ

  • Велика ми је част што сам добио прилику да представљам Србију, свој град и породицу. Што се такмичења у вештинама тиче, само ћу изаћи на терен и покушаћу да будем најбољи - поручио је Никола

        Недостајале су две асистенције Николи Јокићу да у победи Тима света против екипе састављене од Американаца упише трипл-дабл (12, 11ск, 8ас), али ни после фантастичне партије није заборавио своју земљу, већ је причао и на српском.

        - Драго ми је што сам овде, ипак је историја NBA на оваквим утакмицама. Нисам на тој великој у недељу, али је и ово велика част за мене да репрезентујем Србију, свој град и породицу. Хвала вам на томе и надам се да ћу још много година да будем овде - поручио је Јокић.

        Никола је све одушевио својим плејмејкерским способностима, мада он у први план истиче школу.

        - Искрено, сви српски играчи имају помало тих плејмејкерских способности. Такав је и Бјелица који игра за Минесоту, ми имамо традиционалну српску школу кошарке.

        Кошаркаш Денвера ће бити део и такмичења у вештинама које ће бити на програму у ноћи између суботе и недеље по нашем времену.

        - Не можете да увежбавате такве ствари, само ћу изаћи на терен и покушати да будем најбољи. Једноставно, то су вештине - уз осмех је закључио Јокић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари