Лига шампиона: Јирген Клоп и даље верује у чудо

БОРУСИЈА ЈЕ РАЗБИЈЕНА У МАДРИДУ, А У ДОРТМУНДУ ЋЕ ПОКУШАТИ ДA НАПРАВИ НЕШТО ШТО СЕ ГРАНИЧИ СА НАУЧНОМ ФАНТАСТИКОМ

Јирген Клоп

         Вечерас је на програму реванш меч Лиге шампиона, у којем Борусија у Дортмунду мора да стигне предност Реала из Мадрида од три гола.

         Тренер Борусије Дортмунд, Јирген Клоп и даље верује у чудо, иако његов клуб има 0:3 из прве утакмице четвртфинала Лиге шампиона против Реал Мадрида.

         Борусија је разбијена у Мадриду резултатом, а у Дортмунду ће покушати да направи нешто што се граничи са научном фантастиком.

         „Даћемо све од себе и дати навијачима што заслужују, страствену партију Борусије“, рекао је Клоп и додао, „постава ће бити мало другачија него у Мадриду, а ми ћемо дати наш максимум против врло јаке екипе. Прошле године смо изгубили у финалу, а ове године ћемо, чини се, испасти у четвртфиналу. Али, још није крај“.

         Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо неће играти реванш утакмицу четвртфинала.

         Роналдо је одшепао са јучерашњег тренинга Реала. Португалац се повредио баш у првом сусрету против Борусије и није играо за викенд против Реал Сосиједада. Веровало се да ће бити спреман за уторак, али очигледно и даље има проблема са повредом.

         И тренер Реала Карло Анћелоти потврдио је да клуб неће ризиковати са Роналдом, па ће он одмарати и током данашњег дуела. Само чудо може Борусији донети евентуални пролаз међу четири најбоља клуба у Европи.

         Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари